Οι προειδοποιήσεις για αιθαλομίχλη συνεχώς αυξάνονται. Όλο και περισσότεροι κάτοικοι πόλεων αναπνέουν καπνούς και επιβλαβή σκόνη. Αλλά πώς μπορείτε να συνεχίσετε τη σωματική σας δραστηριότητα και να προστατεύετε τους πνεύμονες από τον δηλητηριώδη αέρα; Η πιο ασφαλής λύση είναι τα γυμναστήρια!

nefos | blog

Ήρθε η ώρα για μια αλλαγή

Το τρέξιμο στους δρόμους μολυσμένων πόλεων ή η ποδηλασία κατά μήκος των δρόμων χάνουν ολοένα και περισσότερο το στόχο. Κάνοντας κάτι για την υγεία μας, εκθέτουμε ταυτόχρονα το σώμα μας σε κινδύνους που κρύβονται στο μολυσμένο αέρα. Ως εκ τούτου, όλο και περισσότεροι από εμάς επιλέγουν άλλες μορφές σωματικής δραστηριότητας. Ευτυχώς, τα ICON Fitness clubs είναι μέρη όπου το νέφος δεν μπορεί να φτάσει σε μας. Οι τεράστιοι χώροι και τα κλιματιζόμενα δωμάτια σας επιτρέπουν να αναπνέετε καθαρό αέρα στη σωστή θερμοκρασία. Αυτό, μεταξύ άλλων, κάνει κάθε άσκηση ευχάριστη και αποτελεσματική.

Γυμναστική σε εσωτερικούς χώρους

Οι προπονήσεις στο γυμναστήριο μπορεί να είναι εντελώς διαφορετικές κάθε φορά. Ατομικά ή ομαδικά προγράμματα υπό την επίβλεψη ειδικευμένων εκπαιδευτών αποτελούν εγγύηση για σωστά διεξαγόμενες ασκήσεις που αποφέρουν οφέλη για την υγεία. Επιπλέον, μια τεράστια επιλογή εξοπλισμού, όπως όργανα, ελλειπτικά, ιατρικές μπάλες, ταινίες TRX ή ελεύθερα βάρη, είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για την καταπολέμηση της πλήξης. Οι τακτικές επισκέψεις και η συνειδητή σωματική άσκηση σε γυμναστήριο αποτελούν συνταγή για την υγεία και την ευημερία. Ενδεικτικό είναι ότι η γαλλική κυβέρνηση αναγνωρίζοντας τα παραπάνω, από τις αρχές του τρέχοντος έτους, δίνει το δικαίωμα στους γιατρούς στη Γαλλία να συνταγογραφούν αθλητικά προγράμματα στους ασθενείς τους. Γνωρίζουν καλά, ότι η συστηματική γυμναστική μπορεί να γίνει ο καλύτερος τρόπος να βελτιωθεί η θεραπεία πολλών ασθενειών. Δε μπορούμε να γνωρίζουμε αν θα γίνει σύντομα το ίδιο και στην Ελλάδα αλλά μέχρι τότε τα ICON Fitness σας περιμένουν να δοκιμάσετε μια τεράστια ποικιλία προγραμμάτων!

Το τέλειο πακέτο για εσάς

Εάν αναρωτιέστε αν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά το γυμναστήριο, τότε τα ICON Fitness σας προσφέρουν για το Νοέμβριο μοναδικές εκπτώσεις! Πάρτε το πακέτο με έκπτωση -50% και απολαύστε τη γυμναστική σας σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον! Συστήστε έναν φίλο και λάβετε επιπλέον μπόνους! Μπορείτε να φανταστείτε ένα καλύτερο κίνητρο;