Τα ομαδικά προγράμματα είναι η απόλυτη τάση. Τάση που φαίνεται να εξελίσσεται συνεχώς. Στα ICON Fitness προλαβαίνουμε τις εξελίξεις και έχουμε ετοιμάσει για εσάς μία σειρά σύγχρονων και αποδοτικών προγραμμάτων. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μερικά από αυτά.

  • Pilates

Εμπνευσμένο από τον JOSEPH PILATES, αυτό το εξαιρετικό πρόγραμμα με ασκήσεις δύναμης και ευλυγισίας βελτιώνει άμεσα τη σωστή στάση σώματος, την ελαστικότητα κι την ισορροπία. Μέσα από τη ροή των ασκήσεων θα ανακαλύψετε μυς που δεν ξέρατε ότι υπάρχουν και σύντομα η διαφορά θα είναι εμφανής και σε εσάς και στους γύρω σας.

  • Yoga

Ένα μοναδικό πρόγραμμα που συνδυάζει αρμονικά τις πόζες (asanas) και την αναπνοή (pranayama), προκειμένου να κοντρολάρετε την ενέργεια των chakras. Οι ρίζες της προέρχονται από την Ινδία και σκοπός της είναι η προσέγγιση της ανθρώπινης ύπαρξης και ενός ισορροπημένου τρόπου ζωής. Η yoga είναι ο καλύτερος τρόπος για να γυμνάσει κανείς σώμα και νου. Αυξάνει το μυϊκό τόνο, τη δύναμη, την αντοχή και την ελαστικότητα του σώματος ενώ βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος. Ταυτόχρονα ηρεμεί και χαλαρώνει.

  • Stretching

Ένα πρόγραμμα που συνδυάζει κίνηση και χαλάρωση την ίδια στιγμή. Περιλαμβάνει όλα τα είδη διατάσεων και κινήσεων που αποσκοπούν στη βελτίωση της κινητικότητάς της Σ.Σ  και των αρθρώσεων. Σαν πρόγραμμα μπορεί εύκολα να σταθεί μόνο του αλλά και να λειτουργήσει συμπληρωματικά σε οποιοδήποτε είδος άσκησης προτιμάτε.

  • Indoor cycling

Αν αγαπάτε το ποδήλατο τότε ίσως γνωρίζετε ότι οι ελληνικές πόλεις δεν είναι και πολύ φιλόξενες για αυτό. Επιπλέον οι καιρικές συνθήκες δυσκολεύουν την αγαπημένη σας συνήθεια. Για τους παραπάνω λόγους φτιάξαμε για εσάς το Indoor cycling. Με τη χρήση στατικών ποδηλάτων μέσα σε ένα studio με ειδικό φωτισμό και κατάλληλη μουσική, θα απολαύσετε κάθε στιγμή του προγράμματος ενώ ταυτόχρονα θα εξασκείστε με ασφάλεια!

  • Shake it

Ποιος είπε ότι τα προγράμματα πρέπει να είναι βαρετά; Το γυμναστήριό μας μεταμορφώνεται σε νυχτερινό club, με φώτα και μουσική. Η «πίστα» σας περιμένει να δοκιμάσετε χορευτικές φιγούρες και να γυμναστείτε απολαυστικά υπό την επίβλεψη έμπειρων προπονητών.